Voeselbank algemeen Voeselbank algemeen
Op de eerste zondag van de maand zamelen we producten in voor de Vlaardingse Voedselbank.

Elke maand vragen we om een specifiek product. Houdt de Sociale Media, onderweg en de Bethelbrief in de gaten.

Om iedereen de gelegenheid te geven hieraan mee te doen is er ook de mogelijkheid de zaterdag ervoor tussen 11.30 en 12.00 het product in de kerk in te leveren.
Dit gebeurt niet alleen om de Voedselbank te voorzien van producten, maar ook om de wijkgemeente d.m.v. deze inzameling er aan te herinneren dat er ook in Vlaardingen gezinnen leven onder het minimum en geholpen moeten worden.

Voor meer informatie neem contact op met:
Jos van den Boogert - josboogert@ambachtoost.nl,
tel.nr.: tel. 06 38315155.

 
 
Actie op zondag 5 februari Actie op zondag 5 februari
Op zondag 5 februari a.s. hebben we de  actie voor de Voedselbank.
Dit keer willen we u vragen om een Pot Chocopasta of Pindakaas mee te brengen. Bij de ingang van de kerk staan kratten klaar. Meer dan één pot mag natuurlijk ook en is altijd welkom. We hopen dat u weer mee wilt doen en het tot een groot succes wilt helpen maken.

Er worden momenteel in Vlaardingen meer dat 200 cliënten per week holpen. De Voedselbank gebruikt de producten als aanvulling en voor mensen die nog niet zijn toegelaten tot de Voedselbank maar wel dringend hulp nodig hebben.
Zou het niet heel fijn zijn als we voldoende ophalen voor alle cliënten!

Zondag 8 januari jl. hebben we 41 pakjes kaas van u mogen ontvangen. 
Namens de Voedselbank Vlaardingen wil ik iedereen hartelijk danken voor de bijdrage.
Om het mogelijk te maken dat iedereen die dit leest mee kan doen kunt u ook op zaterdag 4 februari  a.s. tussen 11.30 en 12.00 uur, of in de loop van de week wanneer er iemand in de Bethelkerk aanwezig uw  bijdrage af geven.
Hartelijk dank dat u mee wilt doen!

Als u de Voedselbank met een gift zou willen steunen dan kunt u het overmaken naar de Wijkdiaconie Ambacht-Oost, rekeningnummer  NL18INGB0005344105 o.v.v. gift Voedsel voor de Vlaardingse Voedselbank. 
      
Informatie:
Jos van den Boogert, tel. 0638315155.