Voeselbank algemeen Voeselbank algemeen
Op de eerste zondag van de maand zamelen we producten in voor de Vlaardingse Voedselbank.

Elke maand vragen we om een specifiek product. Houdt de Sociale Media, onderweg en de Bethelbrief in de gaten.

Om iedereen de gelegenheid te geven hieraan mee te doen is er ook de mogelijkheid de zaterdag ervoor tussen 11.30 en 12.00 het product in de kerk in te leveren.
Dit gebeurt niet alleen om de Voedselbank te voorzien van producten, maar ook om de wijkgemeente d.m.v. deze inzameling er aan te herinneren dat er ook in Vlaardingen gezinnen leven onder het minimum en geholpen moeten worden.

Voor meer informatie neem contact op met:
Jos van den Boogert - josboogert@ambachtoost.nl,
tel.nr.: tel. 06 38315155.

 
 
Actie voor de Vlaardingse Voedselbank Actie voor de Vlaardingse Voedselbank
Op zondag 2 juni gaan we beschuit en ontbijtkoek inzamelen voor de cliënten van de Vlaardingse Voedselbank.
Bij de ingang van de kerk staan dozen klaar voor onze maandelijkse actie.

In mei werden we verrast door enorme hoeveelheid toiletpapier.
Laten we ook in juni ons best doen om zoveel mogelijk koek en beschuit te kunnen doneren.

Om het mogelijk te maken dat iedereen die dit leest mee kan doen kunt u ook op zaterdag 1 juni tussen 11.30 en 12.00 uur, of in de loop van de week wanneer er iemand in de Bethelkerk aanwezig is, uw bijdrage afgeven.

Fijn dat u mee wilt doen!

Wilt u ook meedoen maar bent u niet in de gelegenheid iets te brengen, dan kunt u ook een gift overmaken op rekening NL18INGB0005344105 van Wijkdiaconie Ambacht-Oost o.v.v. gift Voedselbank. Wij zorgen dan dat het product gekocht wordt.
    
Informatie:
Jos van den Boogert, tel. 0638315155

 
 
Mini-voedselbank in de entreehal Mini-voedselbank in de entreehal
Als u de kerk in komt heeft u vast in de entreehal ons 'voedselbankje' al zien staan. Het is gemaakt door onze klussenclub. Onder dit bankje zit een 'voedselbak'.

Deze kleine, maar o zo belangrijke plek biedt mensen de gelegenheid om voedsel in te leveren voor degenen die dat nodig hebben.

Ons voedselbankje fungeert als een brug tussen degenen die voedsel willen doneren en de Voedselbank in Vlaardingen zelf. Het is een tastbare manier voor mensen om betrokken te raken bij het helpen van anderen in onze stad.

Ons voedselbankje is niet alleen een praktische manier om voedselhulp te bieden, maar heeft ook een symbolische betekenis. Het staat voor solidariteit binnen onze gemeenschap en herinnert ons eraan dat zelfs kleine gebaren een groot verschil kunnen maken in het leven van anderen.

Buiten de maandelijkse inzameling kunt u hier op elk gewenst moment voedsel achterlaten.

Jos van den Boogert